su tesisatçısı Fundamentals Explained

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

ALIŞVERİŞE BAŞLA ➞ Ayda twenty milyondan fazla kullanıcısı olan Mercari, Japonya'da hem yeni hem de ikinci el ürünlerin alım satımı için en doğru yer.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çok memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Doğuştan elektriğe ilgim var su kaçağı tespit yıllardır bu işle uğraşıyorum pano montaj tesisat eloktronik kart tamiratı

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde su kaçağı tespit uzman ekibimiz ile sizing en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden su kaçak tespiti olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Yukarıda saydığımız tavsiyeleri uygulamakta fayda var, eviniz 25 yaşın üzerinde ise sıhhi tesisat borularınızın ömrü azalmış olabilir, su ısıtıcılı çalışan pompalar, ve diğer su tesisatını kullan tüm cihaz hortumlarını kontrol edin, yavaş da olsa bir sızıntıya sebep olabilirler, alt kat komşunuzun tavanında bir küflenme var mı bilgi su kaçağı tespiti isteyin, tüm bu anlatılanları kontrol ederek olası bir gizli su kaçağı & su kaçağı tespiti su sızıntısı var mı kendiniz kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page