The 2-Minute Rule for su kaçağı tespiti

Wiki Article

You may electronic mail the positioning proprietor to let them know you were blocked. Be sure to involve Whatever you ended up executing when this page came up and also the Cloudflare Ray ID discovered at The underside of this site.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Sorunun ilerleyen zamanlarda tekrarlanmasını önlemek adına en etkili yöntemler kullanılarak titizlikle gerçekleştirilen su kaçağı bulma işlemleri, mevcut ekipmanlar sayesinde kusursuz bir şekilde sona erdirilmektedir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadvertığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata payı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar su kaçağı tespit firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Su kaçağı tespiti kadar önemli olan bir diğer konu da tespit edilen sızıntının tamir edilmesidir. Profesyonel su tesisatçıları, tespit edilen su sızıntısının nedenini belirler ve gerekli onarımları hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirirler.

Kaynağının tespit edilmesinin maliyeti konusunda bilgi verirmisiniz. Su kaçağının tespitinden sonra onarım yapıyormusunuz ve bunun ücretlendirmesi nasıl yapılmaktadır.

Her ne kadar kelimenin anlamı tesisat döşemekle ilgili olsa da tesisatçı sorumlulukları su kaçağı tespit sadece bununla sınırlı değil. Söz konusu tesisatta meydana gelen arızalarla ilgilenmek, tesisatı yenilemek gibi görevler de su kaçağı tespit tesisatçının yaptığı işler arasında yer alır.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun five – ten metre uzağına yayılabilir.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve size işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçak tespiti su kaçağı arızası su kaçağı tespiti sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları kamera kablosunun uzunluğuna göre farklılıklar gösterebilir. Bugun piyasada kablo uzunlukları farklı boyutlarda olan kameralı su kaçağı tespit cihazları bulunmaktadır.

Report this wiki page